Menu Close

Uvjeti poslovanja

 1. Uvod

1.1 Ova web stranica je internetska usluga za EAtrading

1.2 Ovi Uvjeti primjenjuju se na bilo koju uporabu ovog web mjesta, svih naših profila društvenih mreža i svu njegovu upotrebu.

1.3 Pristupanjem i korištenjem ove web stranice prihvaćate da se obvezuju ovim Uvjetima i odredbama.

1.4 Pridržavamo pravo ažurirati ili izmijeniti ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku.

1.5 Možemo povremeno izmijeniti ove Uvjete i ove varijacije stupit će na snagu odmah nakon što im se pristupi s ove web stranice.

1.3 Ako se ne slažete s ovim Uvjetima i odredbama, nemojte pristupati i koristiti ovu web stranicu.

 1. Pravila o privatnosti

2.1 EAtrading vrlo ozbiljno tretira zaštitu vaših privatnih podataka.

2.2 Korištenjem ove web stranice prihvaćate da imate najmanje 18 godina. Neki sadržaji ove web stranice mogu biti neprikladni za osobe mlađe od 18 godina.

2.3 Osobne podatke stečene tijekom posjeta našoj web stranici obrađujemo prema relevantnim zakonima o zaštiti podataka Europske zajednice (Zakon o zaštiti podataka)

2.4 Ograničavamo pristup vašim osobnim identifikacijskim podacima zaposlenicima EAtrading koji trebaju znati te podatke da bi ispunili vaš zahtjev ili pružili naše usluge. Te će se informacije sigurno čuvati u skladu s našim sigurnosnim pravilima i mogu se koristiti, pohranjivati ​​i obrađivati ​​za poboljšanje rada, administracije i razvoja web stranica kao i u svrhe marketinga, oglašavanja i promocije, ali samo u skladu s podacima Zakon o zaštiti.

2.5 Svako prosljeđivanje izvan toga ne odvija se s izuzetkom podataka koji se prosljeđuju vlastima i vladinim institucijama u kontekstu prisilnih nacionalnih pravnih propisa.

2.6 Sve se informacije pružaju dobrovoljno, međutim, pružanje određenih informacija može biti potrebno da bi se uskladilo s pružanjem usluga (ONLINE PRISTUP KLIJENTA). U takvim slučajevima informacije su označene zvjezdicom.

2.7 Da biste bili registrirani kao član, morate nam dati svoje stvarne osobne podatke.

2.8 Možete promijeniti relevantne osobne podatke iz izbornika unutar područja članova.

2.9 Ističemo da se internetski prijenos podataka trenutačno vrši pomoću SSL-a. Stoga se ne može isključiti da neovlaštene strane mogu imati pristup podacima ili da se ti podaci mogu čak i dirati.

2.10 Za sve veze za treći dio na web mjestu EAtrading pogledajte vlastiti Ugovor o politici privatnosti i Uvjete i odredbe.

 1. Kolačići

3.1 Kolačić je mala tekstualna datoteka koju šalje web poslužitelj.

3.2. Kolačići spremaju vaše postavke i druge podatke (poput IP adrese, preglednika, jezika preglednika itd.), Ali neće vas identificirati kao pojedinca.

3.3 EAtrading koriste kolačiće samo za statistiku u vezi s web stranicom i za poboljšanje web mjesta. Statistiku donosi anonimno Google Analytics.

3.4 U slučaju da ne želite upotrebljavati kolačiće, obično možete izmijeniti postavke preglednika da odbijaju kolačiće. Međutim, neke značajke ili usluge na našoj web stranici možda neće funkcionirati bez kolačića.

 1. Korištenje

4.1 Ne smijete koristiti našu web stranicu ili njezin sadržaj u nezakonite svrhe.

4.2 Ne smijete bez našeg pismenog dopuštenja kopirati, reproducirati, preuzimati, emitirati, prenositi, objavljivati, pohranjivati, mijenjati ili na bilo koji drugi način komercijalno iskorištavati ili koristiti bilo koji sadržaj naše web stranice

 1. Autorska prava

5.1 Pristupom web mjestu EAtrading i bilo kojoj stranici na web stranici, prihvaćate da ćete biti vezani ovim uvjetima korištenja i da ćete poštivati ​​sve primjenjive zakone i propise.

5.2. Prava intelektualnog vlasništva na stranicama web stranica EAtrading i sadržaj dostupan putem njih pripadaju EAtrading ili drugim trećim stranama.

5.3 Korištenjem web stranica usluge EAtrading ne stječete nikakva prava, vlasnička prava ili udjele u bilo kojem od prava intelektualnog vlasništva na Sadržaju ili na web stranicama usluga EAtrading.

5.4 U smislu ovih Uvjeta i odredbi, “Prava intelektualnog vlasništva” znače:

 • autorska prava, baza podataka, prava i prava na zaštitne znakove, dizajne, tablice, slike, koeficijente, predviđanja i registrirane ili neregistrirane povjerljive informacije,
 • prijave za registraciju i pravo podnošenja zahtjeva za registraciju za bilo koje od ovih prava
 • sva ostala prava intelektualnog vlasništva.

5.5 Pojedinačne stranice i / ili odjeljci web stranice EAtrading i njihov sadržaj mogu se ispisati ili spremiti samo za osobnu ili internu upotrebu.

5.6 Međutim, takvi ispisi ili uštede moraju zadržati sva primjenjiva obaveštenja o autorskim pravima ili druge vlasničke podatke.

5.7 Ne smijete kopirati, mijenjati, distribuirati, objavljivati, prenositi, prikazivati, reproducirati, izvoditi, licencirati, kadrirati, stvarati izvedena djela iz, prenositi ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne ili javne svrhe u cijelosti ili djelomično bilo koji sadržaj dobiven iz web mjesto EAtrading bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika.

5.8 Zabranjeno je sustavno preuzimanje sadržaja s web-mjesta EAtrading radi stvaranja ili sastavljanja, izravno ili neizravno, zbirke, kompilacije, baze podataka ili mape

5.8 Zabranjeno je sustavno preuzimanje sadržaja s web-mjesta EAtrading radi stvaranja ili sastavljanja, izravno ili neizravno, zbirke, kompilacije, baze podataka ili mape bez pismenog odobrenja EAtrading

5.9 Autorska prava na nekim sadržajima dostupna su na EAtrading pripadaju trećim stranama.

5.10 Morate provjeriti obavijesti o autorskim pravima na ili u odnosu na pojedinačni sadržaj treće strane.

 1. Ograničenje odgovornosti

6.0 Tvrtka neće biti odgovorna kupcu za bilo kakve gubitke bilo koje prirode (uključujući posljedični gubitak) koji bi proizišli iz bilo kakvih oštećenja u kvaliteti robe, osim gubitka u vezi sa smrću.

6.1 Nije moguća odgovornost prema trećim stranama. EAtrading kao i njegovi distributeri ne preuzimaju nikakvu odgovornost za proizvode i usluge trećih strana i ne mogu se smatrati odgovornima za bilo kakav kvar ili štetu koja su mogla biti uzrokovana ili se mogu pripisati trećim stranama.

 1. Pravni propisi

7.1 Hrvatsko se pravo primjenjuje isključivo, međutim primjena CISG-a je isključena

7.2 Ne možemo jamčiti da je u skladu s lokalnim zakonima u drugim zemljama.

7.3 Informacije na ovoj web stranici nisu usmjerene prema stanovnicima Sjedinjenih Država, Belgije, Izraela i Japana i nisu namijenjene distribuciji ili korištenju bilo koje osobe u bilo kojoj zemlji ili jurisdikciji u kojoj bi takva distribucija ili uporaba bila u suprotnosti s lokalnim zakona ili propisa.

 1. Mjesto nadležnosti

8.1 Jedinstveno mjesto nadležnosti za sporove koji se mogu pojaviti u vezi s korištenjem naših web stranica je Hrvatska.

 1. Daljnje informacije

9.1 Ovi Uvjeti sadrže cijeli ugovor između vas i nas koji se odnosi na vaš pristup i upotrebu ove web stranice. Možemo u bilo kojem trenutku promijeniti ove Uvjete i odredbe bez obavijesti. Odgovorni ste za redoviti pregled ovih Uvjeta i odredbi te ako koristite ovu web stranicu.

9.2 Ako imate dodatnih pitanja, obratite nam se.

Zadnja izmjena 05.09.2019

 

❗❗   Izjava o odricanju odgovornosti i upozorenje na rizik      ❗❗

Za prihvaćanje ove izjave morate imati osamnaest (18) godina i imati pravnu sposobnost donošenja odluka.

Trgovanje na burzi i financijskim proizvodima poput dionica, valuta, robe itd. nudi trgovcima natprosječne profitabilnosti. Međutim, to uključuje i značajan rizik od gubitka uloženih sredstava. Postoji i mogućnost gubitka cjelokupnog uloženog kapitala. Osim toga, teoretski, ovisno o brokeru, mogu nastati čak i dodatna potraživanja u okviru dodatnih financijskih obveza.

Dakle, kapital koji ćete koristiti za trgovinu financijskim proizvodima mora biti kapital koji vam NIJE potreban za život i koji si možete dopustiti da izgubite. Klikom na gumb izjavljujete da u potpunosti razumijete rizike povezane s trgovanjem financijskim proizvodima.

Imajte na umu da povijesni rezultati trgovanja ne daju pozitivne rezultate za budućnost. EAtrading se odriče svake odgovornosti za potencijalne i / ili ostvarene gubitke prilikom trgovanja financijskim proizvodima.

EAtrading nije odobreni financijski savjetnik i ne pruža nikakve financijske savjete. Imajte na umu da ste potpuno odgovorni za svoj trgovački račun.

EAtrading ne preuzima odgovornost za proizvode i usluge trećih strana – poput posrednika ili platnih procesora. Imajte na umu uvjete poslovanja brokera.

Postignuti rezultati nisu jamstvo budućih rezultata. Preporučujemo vam da koristite strategije i autotradere isključivo na demo računima. EAtrading ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu financijsku štetu koja bi mogla nastati.

Sadržaj web stranice www.EA-trading.com.hr ne predstavlja opći ili osobni savjet o ulaganju.

Korištenjem web stranice složit ćete se sa slijedećim uvjetima i odredbama:

 

1.) Imam 18 ili više godina

2.) Prihvaćam svu odgovornost za svoje postupke

3.) Slažem se da sam zakonski vezan ovim uvjetima i odredbama